Naprave za čiščenje s suhim ledom

Suhi led ima določene lastnosti, ki se izkažejo za veliko prednosti pri čiščenju v nekaterih precej delikatnih situacijah. Prav zato mora imeti napravo za takšno čiščenje v svoji zbirki vsak, ki se profesionalno ukvarja s čiščenjem. Za gospodinjsko uporabo takšne naprave niso posebej primerne, še kako dobro pa se znajdejo povsod, kjer pridejo do izraza prednosti suhega ledu, na primer v okoljih, kjer se dela s kemikalijami, elektroniko ali kakšnimi posebej občutljivimi površinami.

Naprave za čiščenje s suhim ledom ponujajo različni proizvajalci, ki ciljajo na zahtevnejše uporabnike. Najbolje je seveda zaupati priznanim znamkam in preizkušenim izdelkom. Smiselno izbiro na tem področju zagotovo predstavlja Karcher, ki nudi kar nekaj izbire tudi pri napravah za uporabo suhega ledu, poleg tega servis Karcher strankam nudi še dodatne ugodnosti ob uporabi naprav.


Naprave so večinoma dovolj kompaktne, da jih lahko brez težav prevažamo naokoli. Nameščene so na vozičkih za enostavno uporabo, sicer pa je možno dobiti tudi naprednejše fiksne stroje, ki poleg čiščenja omogočajo še izdelavo peletov in podobne funkcionalnosti. Že osnovne naprave te vrste so zelo učinkovite v boju proti trdovratni umazaniji, seveda pa bodo profesionalni uporabniki že sami vedeli, katero napravo za čiščenje s suhim ledom potrebujejo.

Vzdrževanje čistilcev na suhi led

Servis Karcher zagotavlja, da bodo te naprave razveselile tudi z dolgo življenjsko dobo. Kakovost ni vprašljiva, je pa treba ob redni uporabi poskrbeti tudi za vzdrževanje. Prav zato je servis Karcher dober partner za vse zahtevnejše uporabnike, predvsem seveda za profesionalne čistilce, ki s suhim ledom čistijo vsakodnevno.