Arhivi Kategorije: Hrana

Sibirski ginseng in catauaba za večjo spolno moč

Če ste morda že kdaj pomislili na to, da bi si radi pomagali pri tem, da pridete do izboljšanja svoje spolne moči in bi vas zanimalo kako lahko to naredite preko svoje prehrane, potem ste se znašli na pravem mestu, saj vas želim seznaniti s spletno trgovino, kjer lahko najdete ustrezna prehranska dopolnila, katera spodbujajo spolno moč, libido in tako dalje. Dve izmed takšnih sestavin, sta zagotovo tudi sibirski ginseng in catauaba, ki imata med svojimi pozitivnimi učinki tudi vpliv na libido oziroma na spolno moč, tako žensk, kot tudi moških. Preberi več Sibirski ginseng in catauaba za večjo spolno moč

Royal Canin ponuja najboljše izdelke za pse in mačke

Blagovna znamka Royal Canin je bila ustanovljena leta 1968, in sicer pod okriljem priznanega veterinarja. Na trgu je torej prisotna že več kot pol stoletja, snuje pa prehranske rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam psov in mačk. V središče svojega inovacijskega procesa torej postavlja potrebe malih živali. Ponuja številne izdelke, prilagojene glede na pasmo, velikost, starost, slog in ne  nazadnje tudi glede na posebne potrebe hišnih ljubljenčkov.

Njihovi prehranski strokovnjaki in veterinarji se v prvi vrsti osredotočajo na prehranske potrebe ljubljenčkov, ki so precej opazno drugačne od človeških. Potrebovali so veliko let raziskav, da so prišli do recepture, ki malim živali omogoča, da ostajajo zdravi pa tudi lepega videza. Royal Canin ponuja številne linije prehrane, ki je prilagojena najrazličnejšim vrstam psov ter mačk, v različnih obdobjih starosti. Popolno kakovost za vaše hišne kosmatince omogočajo številni testi sestavin in končnih produktov. Preberi več Royal Canin ponuja najboljše izdelke za pse in mačke

Nakup kakovostne hladno stiskane hrane in priboljškov za trening psov

Na trgu lahko najdete izredno širok in pester nabor raznovrstne pasje hrane, vse od pasjih priboljškov, do konzerv, briketov in tako dalje. V kolikor ste med tistimi, ki prisegate na kakovostno hladno stiskano pasjo hrano in pa na različne priboljške iz kakovostnih sestavin, ki jih lahko uporabite pri treningu psov, potem ste se zagotovo znašli na pravem mestu, saj vam le tu želimo na kratko predstaviti pasjo pekarno, ki vam definitivno nudi kakovostno in zdravo hladno stiskano hrano in različne priboljške za trening psov. Preberi več Nakup kakovostne hladno stiskane hrane in priboljškov za trening psov

Nakup hladilne komore za meso in drugih hlajenih vitrin

Ste odprli trgovino z živili oziroma jo nameravate odpreti in potrebujete kvalitetno ter učinkovito hladilno komoro za meso ali pa kako drugo hlajeno vitrino? Bi radi našli servis in nakup na enem mestu, da boste bolj pomirjeni, če bo prišlo do kakšnih neprijetnosti z vašo hladilno komoro oziroma hlajeno vitrino? Potem vam vsekakor priporočam, da obiščete spletno stran podjetja Nara, saj gre za podjetje, ki je specializirano na področju hladilne tehnike in vam omogoča tudi naročilo servisa v primeru nevšečnosti.
Preberi več Nakup hladilne komore za meso in drugih hlajenih vitrin

Kuharska knjiga

Želeli bi nekaj skuhati, pa niste prepričani, da vam bo uspelo? Mogoče pa želite kakšen nov recept, ker ste naveličani dosedanjih jedi? Želite poskusiti kaj novega? Mogoče nekaj točno določenega? In sedaj iščete? Potem je čas, da postane vaš najboljši prijatelj v kuhinji kuharska knjiga.
Preberi več Kuharska knjiga

Čokoladna darila za božič in novoletna darila

Počasi se bliža zimski čas in s tem tudi prazniki. Ko pride do praznikov seveda začnemo razmišljati o tem, kaj bi lahko podarili kot majhna novoletna darila ali pa darila za božič. Idej za razna darila v času božiča in novega leta lahko najdemo malo morje, vsekakor pa je čokolada odličen element vsakršnega darila. Čokoladno darilo je darilo, katerega bo vesel gotovo vsak.
Preberi več Čokoladna darila za božič in novoletna darila

Čokoladno vino za poročno darilo

Se približuje poroka in razmišljate o tem, kaj boste podarili za poročno darilo? Idej za poročno darilo lahko na primer na spletu najdete ogromno, mogoče pa ste se tudi sami že domislili, kaj bi bilo najbolj ustrezno darilo za to poroko. V vsakem primeru je del poročnega darila vsekakor lahko vino, sploh če je to še nekoliko bolj posebno. Nekaj mesecev nazaj sem namreč tudi sama iskala primerno poročno darilo, h kateremu sem želela priložiti neko posebno vino. Odločila sem se za res posebno vino, saj sem kupila odlično čokoladno vino. In kje sem dobila čokoladno vino za poročno darilo?

Preberi več Čokoladno vino za poročno darilo

Najboljša embalaža za sadje in zelenjavo

Pri rokovanju z živili je zelo pomembno, da na vsakem koraku zagotavljamo higieno in ustrezno zaščito hrane. Še posebej pride to do izraza pri dolgotrajnem shranjevanju živil ali pa na dolgih transportnih verigah, kjer je ključna tudi ustrezna zaščita živil. Embalaža za sadje in zelenjavo je v takšnih primerih posebej prilagojena za določen namen, treba pa je seveda izbrati pravo embalažo in ne gledati zgolj na ceno. V nekaterih primerih se resda odlično obnese že osnovna PVC posoda za živila, pogosto pa to ne zadošča in bo treba uporabiti specializirano embalažo.

Preberi več Najboljša embalaža za sadje in zelenjavo

Izdelava čokoladnega namaza iz bio kakava

Ste že kdaj pomislili na to, da bi sami doma poskusili narediti čokoladni namaz? Recepta za čokoladni namaz ni težko najti. Preprosto lahko obiščete splet in tam vtipkate, da potrebujete recept in kmalu boste deležni različnih receptov za različne čokoladne namaze. Čokoladni namaz lahko naredite iz različnih sestavni, poleg tega lahko dodate tudi kakšen poseben okus ali pa tudi ne. Vsekakor pa je gotovo, da je ena izmed boljših sestavin vsakega čokoladnega namaza tudi bio kakav. Sama si ne predstavljam zares okusnega čokoladnega namaza brez bio kakava. Sama dodam bio kakav v vsak recept za čokoladni namaz, poleg tega pa se bio kakav nahaja tudi v vseh ostalih sladicah, ki jih izdelujem doma.

Preberi več Izdelava čokoladnega namaza iz bio kakava