Royal Canin ponuja najboljše izdelke za pse in mačke

Blagovna znamka Royal Canin je bila ustanovljena leta 1968, in sicer pod okriljem priznanega veterinarja. Na trgu je torej prisotna že več kot pol stoletja, snuje pa prehranske rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam psov in mačk. V središče svojega inovacijskega procesa torej postavlja potrebe malih živali. Ponuja številne izdelke, prilagojene glede na pasmo, velikost, starost, slog in ne  nazadnje tudi glede na posebne potrebe hišnih ljubljenčkov.

Njihovi prehranski strokovnjaki in veterinarji se v prvi vrsti osredotočajo na prehranske potrebe ljubljenčkov, ki so precej opazno drugačne od človeških. Potrebovali so veliko let raziskav, da so prišli do recepture, ki malim živali omogoča, da ostajajo zdravi pa tudi lepega videza. Royal Canin ponuja številne linije prehrane, ki je prilagojena najrazličnejšim vrstam psov ter mačk, v različnih obdobjih starosti. Popolno kakovost za vaše hišne kosmatince omogočajo številni testi sestavin in končnih produktov.

Priznana francoska blagovna znamka za pse in mačke

Royal Canin prihaja iz Francije. Njihova hrana je razdeljena po pasmah psov – linija Royal Canin Breed; po tipu živali – za notranje, zunanje, starejše, aktivne mačke. Hrana Royal Canin size pa je namenjena zlasti velikosti psov. Na voljo je tudi veterinarska dieta. Izdelke Royal Canin Slovenija najdete na povezavi.

Hrana za mačke Maine Coon

Pasma mačk Maine Coon ima navado, da hrano jemlje z zgornjo površino jezika. Nato jo celo pogoltne, torej je ne prežveči. Velikost, oblika in tekstura briketov Royal Canin omogoča drobljenje hrane, s tem pa tudi upočasnitev same prebave. Za zaščito hrustanca ter za zmanjšanje tveganja poškodb sklepov sta pomembna glukozamin in kondroitin sulfat, ki ga tovrstna mačja hrana vsebuje. Omega 3 maščobne kisline pa pri živalim omogočajo povsem zdravo kožo in dlako.

Prehranjevalno obnašanje tovrstnih mačk se osredotoča na 9 do 16 obrokov na dan. Na voljo pa morajo ves čas imeti tudi svežo pitno vodo. Doječe mačke se lahko hrani po želji; brejim mačkam pa je treba dati nekje od 70 do 110 gramov hrane. Hrana Royal Canin Maine Coon vsebuje dehidrirano piščančje meso, riž, perutninsko maščobo, rastlinska vlakna, koruzo, minerale, pesino pulpo, koruzni gluten, rastlinska olja, ribje olje, frukto oligo saharide, DL metionin, jajca v prahu, mikroelemente, glukozamin klorid, kondroitin sulfat, ekstrakt kvasovk in grenivke ter zelenega čaja, L karnitin, vitamine, tavrin in ekstrakt prstanca.

Royal Canin Breed Chihuahua Adult

Tovrstna hrana je namenjena odraslim psom, ki so starejši od osem mesecev. Upošteva vse ključne značilnosti tovrstne pasme: posebno recepturo, visoko sprejemljivost, prilagojene brikete, preprečevanje zobnega kamna, zmanjševanje vonja iztrebkov.

Čivave zaradi pogoste menjave hrane neredko postanejo nekoliko razvajene ter izbirčne. Posledično potrebujejo kar precej okusno hrano. Visoko sprejemljivost Royal Canin hrane za čivave omogočajo skrbno izbrana hranila ter ekskluzivni recept. Tovrstna pasma za prehranjevanje potrebuje posebne brikete, ki so po obliki, velikosti ter strukturi prilagojeni malim čeljustim živali. Pred nastajanjem zobnega kamna učinkovito ščitijo natrijevi fosfati, ki pomagajo pri vezavi kalcija v slini. Visoko prebavljive beljakovine, FOS, riž ter kompleks EPA/DHA pa minimizirajo količino neprebavljive hrane. Posledično zmanjšajo neprijetne vonjave iztrebkov, prav tako tudi samo količino iztrebkov.

Omenjeni vrsti hrane sta med dobro prodajanimi in jih lahko poleg vseh drugih vrst kupite v priznani spletni prodajalni za male živali.