Sibirski ginseng in catauaba za večjo spolno moč

Če ste morda že kdaj pomislili na to, da bi si radi pomagali pri tem, da pridete do izboljšanja svoje spolne moči in bi vas zanimalo kako lahko to naredite preko svoje prehrane, potem ste se znašli na pravem mestu, saj vas želim seznaniti s spletno trgovino, kjer lahko najdete ustrezna prehranska dopolnila, katera spodbujajo spolno moč, libido in tako dalje. Dve izmed takšnih sestavin, sta zagotovo tudi sibirski ginseng in catauaba, ki imata med svojimi pozitivnimi učinki tudi vpliv na libido oziroma na spolno moč, tako žensk, kot tudi moških.

Catauaba je na primer rastlina, znana po tem, da je najboljši naravni afrodiziak. Rastlina catauaba se sicer priporoča predvsem pri psihični in fizični utrujenosti, pri težavah s spanjem in tudi pri visokem krvnem tlaku. Dotična rastlina deluje tudi pomirjujoče in antidepresivno ter tudi zmanjšuje nevrozo in čustveni odziv na stres. Vsekakor se omenjene sestavine najbolj drži sloves afrodiziaka in skladno s tem, je catauaba tudi vključena v razna prehranska dopolnila, namenjena za večjo spolno moč.

Kako pa je s sibirskim ginsengom?

Naravni sibirski ginseng je tisti, ki pomaga telesu z obvladovanjem kroničnega stresa in težav. Gre tudi za to, da je sibirski ginseng tisti, ki povečuje vzdržljivost in tudi zmanjšuje utrujenost, se uporablja pri kroničnih srčnih boleznih, ledvičnih bolezni, kronični utrujenosti in tako dalje. Vsekakor ima naravni sibirski ginseng tudi pozitiven vpliv na spolno moč, tako da se prav tako pojavlja v različnih kombinacijah kot prehransko dopolnilo, namenjeno za večji libido.

Če vas zanimajo takšni izdelki, potem obiščite spletno trgovino Man-up.si.