Aktivne otroške počitnice v Bohinju 2022

Ste tudi vi morda razmišljali o tem, da bi v letu 2022 svoje otroke poslali na neke organizirane aktivne počitnice v katerega izmed prečudovitih krajev Slovenije, kot je na primer tudi lokacija Bohinj? Potem ste se znašli na pravem mestu. Lansko leto sem namreč tudi sama iskala različne ponudbe organiziranih počitnic za osnovnošolske otroke, pri čemer sem si želela, da bi bile počitnice organizirane na lokaciji Bohinj oziroma tej podobni lokaciji, saj gre za izredno čudovito naravo in veliko možnosti različnih aktivnosti v okolici.

Kje sem našla možnost za organizirane aktivne počitnice za osnovnošolske otroke?

Preko spletnega brskalnika sem preverila nekaj različnih ponudnikov in med vsemi me je najbolj prepričala ponudba pri Impulz sport. Gre namreč za podjetje, ki se že vrsto let izredno uspešno ukvarja tako z organizacijo aktivnih počitnic za otroke, kot tudi za različne športne tečaje za otroke in odrasle. Program in cena izbranih aktivnih počitnic za otroke sta me tu najbolj prepričala in lahko rečem, da so bili moji otroci zelo zadovoljni s samo izvedbo in izkušnjo.

Če torej tudi vi planirate rezervacijo aktivnih otroških počitnic v letu 2022, vam svetujem, da čim prej preverite ponudbo pri omenjenem podjetju ter preverite njihov sklop programa v Bohinju. Glede na to, da se poletni meseci hitro približujejo in da je veliko povpraševanja, vam svetujem, da rezervacijo termina opravite čim prej. Ne čakajte več in tudi vi čim prej zagotovite termin za aktivne in zabavne počitnice za vašega otroka oziroma otroke.