Tečaji kajtanja na lokacijah sosednjih držav

V zadnjih letih se je na trgu močno povečala ponudba različnih tečajev kajtanja na vodi in na snegu, saj je po tej aktivnosti tudi veliko povpraševanja. Različni ponudniki vodnih in adrenalinskih športov so v svoj program vključili nek začetni in / ali nadaljevalni tečaj kajtanja na različnih lokacijah. Ponudbe tovrstnih tečajev se seveda razlikujejo, tako da vam vsekakor priporočam, da preverite več različnih opcij, ko pride do želje po šoli kajtanja in le te primerjate med seboj ter se odločite za tisto, ki vas bo iz nekega razloga najbolj prepričala.

Lokacij, ki so primerne za šolo kajtanja, je na svetu veliko. Če ste nekdo izmed tistih, ki si želi udeležiti kajtanja nekje v bližini, pa bi vas zagotovo zanimalo kajtanje v Neretvi ali pa v Gradežu. Gre za dve lokaciji, eno na Hrvaškem in drugo v Italiji, ki nudita odlične razmere za učinkovit tečaj kajtanja. Neretva in Gradež sta obe vetrovni lokaciji z lego, ki omogoča učenje kajtanja. Tečaj kajtanja v Neretvi traja nekje 4-7 dni v povprečju, medtem ko se lahko v Gradež odpeljete na kratek, a vseeno učinkovit začetni tečaj.

Če vas zanima tečaj kajtanja v Neretvi oziroma Gradežu, potem vam na tem mestu svetujem, da preverite ponudbo tovrstnih tečajev v šoli kajtanja Kanza kite. Na spletni strani kanzakite.com lahko najdete opis, zakaj sta lokaciji Neretva in Gradež tako zelo primerni za tečaj kajtanja in vse ostale podrobnosti glede samega tečaja. Poleg tega boste našli tudi opcije za tečaj kajtanja na drugih lokacijah.

Ne odlašajte več in si tudi vi rezervirajte svoj termin kajtanja na vam izbrani lokaciji.