Ponudba vodnih aktivnosti in trajnostne nastanitve na enem mestu

Ali morda tudi vaše misli že nekoliko uhajajo k poletnemu dopustu? V tem primeru gotovo tudi vi že nekoliko razmišljate o tem, katero destinacijo bi ubrali letos in za koliko časa, vključno s tem, kaj boste tam počeli. V kolikor ste ljubitelj narave v smislu, da se radi odločite za kampiranje in se bolj nagibate k nekim vodnim športnim aktivnostim, potem vas na tem mestu vsekakor vabim, da preverite ponudnika Eco River Camp v okolici Bleda.

Gre namreč za ponudnika v okolici Bleda, ki vam na enem mestu nudi različne vodne aktivnosti, kot so soteskanje, kajakaštvo, rafting, izposoja kanujev in podobno, hkrati pa tudi različne tipe nastanitev v svojem trajnostnem kampu, ki slovi po samooskrbi s sončno energijo in ekološki uporabi vode. Na spletni strani ponudnika si tako lahko ogledate nabor omenjenih aktivnosti in preverite, katere izmed vodnih aktivnosti bodo vam najbolj všeč, tudi glede na to, ali bodo dosegle želeno stopnjo adrenalina.

Poleg tega pa si lahko na spletni strani preberete več glede štirih zanimivih tipih nastanitve znotraj omenjenega kampa in preverite tudi natančneje, kaj pomeni, da je nek kamp trajnosten. V primeru dodatnih vprašanj glede ponudbe, toplo priporočam, da se obrnete na kontakt, dan na spletni strani, saj vam bo osebje kampa zagotovo z veseljem odgovorilo na vsa vaša vprašanja in vam pomagalo pri kreiranju vam najbolj ljubega načrta za dopust.

Ne odlašajte več in tudi vi čim prej poskrbite za svoj termin in načrt letošnjega dopusta. Verjamem, da tega ne boste pozabili.